Baseus Mavic универсална гравитационна поставка

Наличност: ИЗЧЕРПАН
Кат. №
G-125

Какво е гравитационна поставка?

Гравитационните поставки за кола са специално проектирани за максимално удобство и улеснение, като просто е необходимо да поставите телефона в тях и механизма го захващат автоматично използвайки тежестта на телефона и гравитацията. Гравитационните стойки Baseus имат и вградена пружина, която разтваря механизма автоматично след употреба. Като единствен недостатък на този тип поставки, е че те не могат да захванат телефона в хоризонтално положение.

 


 

Детайли:

  • Гравитационен механизъм, който автоматично захваща телефона.
  • Атрактивен и модерен дизайн.
  • Сигурно и лесно захващане.
  • Бързо и лесно поставяне и премахване на телефона.
  • Подходяща за устройства от 4 до 6 инча и дебелина на телефона 10 мм (това включва и делината на кейса, ако ползвате такъв)

 


 

Какво е включено:

  • 1 x Baseus Mavic универсална гравитационна поставка

Каква е цената на доставката?

Доставка само за 4 лева при поръчка до 30 лв.

При поръчка от 30 лв. до 50 лв. цената на доставката е 2 лева.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лв.

Цените важат при доставка с фирма РАПИДО (до адрес) или СПИДИ (до офис на куриера) и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

За някои населени места – разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма РАПИДО. За справка: тук

Поръчките се доставят от куриери на фирма РАПИДО (до адрес) или СПИДИ (до офис на куриера). Възможна е доставка с друг спедитор като за целта моля свържете се с наш консултант за уточнение.

 

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.