Baseus Purple Vortex устройство против комари

Безплатна доставка за цялата страна
59,00 лв.
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
Кат. №
G-126

Описание:

Не позволявайте на комарите да развалят вечерята на открито или съня ви вечер, Baseus Purple Vortex е ефективно устройство за улавяне на комари, което може да се използва навън или в къщи. Вградената LED светлина привлича комарите, а вентилатора ги засмуква в контейнера, от където не могат да избягат. Контейнера се почиства бързо и лесно.

 


 

Детайли:

  • Ефективна LED светлина, която привлича комарите, след което вентилатора улавя комарите.
  • 100% безвреден и безопасен.
  • Може да се включи към всяко зарядно за телефон, външна батерия (ако сте на място където няма контакти около вас) или към компютър или лаптоп.
  • Атрактивен и модерен дизайн, който ще се впише във всяка стая.
  • Удобна дръжка за носене или закачане.
  • Бързо и лесно поставяне и премахване на телефона.
  • Размери: 12 х 22 см.
  • Захранване: 5V/500mA.

 


 

Какво е включено:

  • 1 x Baseus Purple Vortex устройство против комари
  • Кабел и зарядно устройство не са включени (устройството може да се използва с всяко зарядно за телефон, външна батерия или да се включи към USB на компютър)

Каква е цената на доставката?

При поръчка до 50 лв. - цената на доставката до офис на СПИДИ е 4 лв., до офис на ЕКОНТ е 5 лв., а цената до личен адрес е 5 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 50 лв.

Цените важат при доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ или до адрес и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.