Baseus Spider универсална гравитационна поставка

29,90 лв.
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
Кат. №
G-122

Какво е гравитационна поставка?

Гравитационните поставки за кола са специално проектирани за максимално удобство и улеснение, като просто е необходимо да поставите телефона в тях и механизма го захващат автоматично използвайки тежестта на телефона и гравитацията. Гравитационните стойки Baseus имат и вградена пружина, която разтваря механизма автоматично след употреба. Като единствен недостатък на този тип поставки, е че те не могат да захванат телефона в хоризонтално положение.

 


 

Детайли:

  • Гравитационен механизъм, който автоматично захваща телефона.
  • Атрактивен и модерен дизайн.
  • Сигурно и лесно захващане.
  • Бързо и лесно поставяне и премахване на телефона.
  • Подходяща за устройства от 4 до 6 инча и дебелина на телефона 10 мм (това включва и делината на кейса, ако ползвате такъв)

 


 

Какво е включено:

  • 1 x Baseus Spider универсална гравитационна поставка за кола

Каква е цената на доставката?

При поръчка до 50 лв. - цената на доставката до офис на СПИДИ е 4 лв., до офис на ЕКОНТ е 5 лв., а цената до личен адрес е 5 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 50 лв.

Цените важат при доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ или до адрес и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.