Bluetooth Селфи безжично дистанционно, фотоспусък за IOS и Андроид

 • Универсално Bluetooth дистанционно за Селфита работещо с IOS и Android с обхват до 10 метра. Може да се снимате с близки и приятели от разстояние, с натискане на един бутон! Малко, лесно и удобно, размер - 55х33х14мм.
Наличност: ИЗЧЕРПАН
Кат. №
G-015

Как работи:

 • Фотоспусъкът се "сдвоява" (pairing) с вашия телефон по стандартния начин. Включва се от бутона "ON". След това се включва и блутута на телефона и се сканира за нови устройства, след което се добавя към списъка с устройства. Стартира се приложението за снимки (camera) и се снима с бутона на фотоспусъка. Вторият бутон е с функция приближение.
 • Фотоспусъкът работи с наличните апликации, които обикновено използвате за снимки, а от "GooglePlay" може да се намери и инсталира безплатното приложение "Camera 360".
 • Фотоспусъкът е с размери 48/30/10мм. , тежи само 8 грама, работи на дистанция до 10 метра като се захранва от един брой батерия 2032 (включена в комплекта). Зарядът и е достатъчен за около шест месеца работа при снимане 10 пъти на ден..

Характеристики:

 • Енергоспестяващ Bluetooth 3.0
 • Работна чистота - 2.4Hz ~ 2.4835GHz
 • Обсег на работа - 10 м.
 • Издръжливост на батерията до 6 месеца при ползване от 10 мин. на ден.
 • Размер -55х33х14мм.

Какво е включено:

 • 1 x Bluetooth Селфи безжично дистанционно за IOS и Андроид
 • 1 x Упътване

Каква е цената на доставката?

Доставка само за 4 лева при поръчка до 30 лв.

При поръчка от 30 лв. до 50 лв. цената на доставката е 2 лева.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лв.

Цените важат при доставка с фирма РАПИДО (до адрес) или СПИДИ (до офис на куриера) и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

За някои населени места – разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма РАПИДО. За справка: тук

Поръчките се доставят от куриери на фирма РАПИДО (до адрес) или СПИДИ (до офис на куриера). Възможна е доставка с друг спедитор като за целта моля свържете се с наш консултант за уточнение.

 

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.