Samsung S-View Cover - кожен калъф за Samsung Galaxy Note 3 - Блял

Regular Price 34,99 лв. Special Price 5,00 лв.
Наличност: В НАЛИЧНОСТ
кат. номер
0048

Детайли:

  • Иновативният дизайн на този калъф за Samsung, ви позволява да виждате част от дисплея със зададена информация от вас по всяко време, дори и когато калъфа не е отворен.
  • Изработка от качествен материали (кожа за предната част и поликарбонат покрит с кожа за задната).
  • Предоставя чудесна защита и лесен достъп до вашия телефон.
  • Изключително практичен и тънък дизайн.
  • Flip функционалност - няма нужда да изваждате телефона от калъфа, за да говорите по него.
  • Специална изработка за Samsung Galaxy Note 3 (пасва плътно в калъфа).
  • Вътрешността на калъфа предпазва вашия телефон от надрасквания.

Какво е включено:

  • 1 x Samsung S-View Cover - кожен калъф за Samsung Galaxy Note 3 - Бял

• Внимание: Задната част на този калъф, реално е заден панел за вашия телефон и за да ползвате този калъф, трябва да премахнете задния панел на вашия Galaxy Note 3 и да поставите този. На практика имате телефон с вграден калъф, което го прави изключително тънък, практичен и удобен за ползване.

Каква е цената на доставката?

При поръчка до 50 лв. - цената на доставката до офис на СПИДИ е 4 лв., до офис на ЕКОНТ е 5 лв., а цената до личен адрес е 5 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 50 лв.

Цените важат при доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ или до адрес и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

 

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Срокът за доставка на поръчки до адрес е 2 работни дни от обработването на поръчката.

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат при получаване, чрез наложен платеж. 

 

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са употребчвани, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до седмица.

 

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.